Hallo! Ik ben Melissa

Het begon voor mij al toen ik nog maar enkele jaren oud was. Ik was vaker bezig met de make-up van mijn mama dan zijzelf. En jaren later heb ik dus van mijn ultieme passe mijn bijberoep gemaakt en werd Beautyathome Melissa geboren!

Hallo!

Welkom bij Beautyathome Melissa

Het begon voor mij al toen ik nog maar enkele jaren oud was. Ik was vaker bezig met de make-up van mijn mama dan zijzelf. En jaren later heb ik dus van mijn ultieme passe mijn bijberoep gemaakt en werd Beautyathome Melissa geboren!

Veel meer dan enkel nagelstyliste

Veel meer dan enkel nagelstyliste

Sinds 2017 begon ik aan mijn opleiding als nagelstyliste en de andere certificaten en diploma’s volgden al snel. Om mijn klanten nog beter te kunnen verzorgen, volgde ik in 2020 ook een cursus gelaatsverzorging. Ik volg regelmatig extra bijscholingen om mee te blijven met de nieuwste trends. 

Sinds November 2022 kan je ook bij mij terecht voor Browstyling & Wimperextensions ‘One by One’.

Mijn missie? Ervoor zorgen dat jij voor een moment alle zorgen vergeet en 100% kan genieten van een schoonheidsbehandeling. Daarna voelen mijn klanten zich ook beter en groeit hun zelfvertrouwen waardoor ze nog meer stralen dan voordien. 

Ik geniet van het contact met mijn lieve klantjes en zie mijn werk daarom ook eerder als een hobby. Ik hoop dat jullie even hard genieten van een momentje me-time als ik dat doe. Iedereen is van harte welkom voor een voet- of handverzorging, gelaatsverzorging, ontharing , lashlift , Browstyling & Wimperextensions.

Hopelijk tot snel! 

Schoonheidsspecialiste Beautyathome Melissa in Maldegem: van gelnagels tot ontharingen, lashlifs, manicure, pedicure, ...

Klaar voor jouw moment van ultieme rust?

Stuur me gerust een berichtje voor meer info of boek een afspraak.

Volg je me al op Instagram?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Fout: geen berichten gevonden.