Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen

 • Basic Skin Care (60 min):
  Een uur lang niets anders dan genieten. Ik start met een reiniging en peeling, ga verder met een deugddoende gelaatsmassage en sluit af met een masker en dag/nachtcrème.
 • Hydrating Skin Care (60 min): 
  Deze behandeling komt overeen met de basis skin care, maar zorgt voor een gehydrateerde huid. Deze skin care bestaat uit reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker en anti-rimpel serum en wordt ook afgewerkt met dag/nachtcrème. Zet alle zorgen opzij.
 • Nourishing Skin Care (60 min):
  Deze voedende en herstellende verzorging laat je huid weer helemaal stralen. De behandeling bestaat uit: reiniging, peeling, gelaatsmassage, deep repair & moisturizing serum, masker en afwerking met dag/nachtcrème.
 • Anti-Age Skin Care (60 min):                      Klaar om te genieten van deze liftende en voedende behandeling? Ook deze behandeling start met een reiniging en peeling, gevolgd door een gelaatsmassage en deep repair & moisturizing serum. Afsluiten doen we met een masker, anti-rimpel serum en opnieuw een dag- of nachtcrème.
 • Skin Control Treatment: (80min) Instituutbehandeling van 80 minuten met als doel de huid grondig te reinigen, zuiveren, ontstekingen te kalmeren, de opperhuid te vernieuwen en herstellen. 

Overzicht behandelingen

BehandelingPrijs
Basic skin care60 euro
Hydrating Skin Care65 euro
Nourishing Skin Care65 euro
Anti-Age Skin Care65euro
Skin Control Treatment65 euro
Mini gelaatsverzorging 50 euro